Szemérmes a kormányoldali sajtó a Szájer-esettel

Nem minden lap olvasója kap ugyanolyan mélyreható betekintést az ügybe.

2020. december 2., 13:09

Szerző:

Egy nappal a Szájer-ügy kirobbanása után a Hvg fellapozta a magyar sajtótermékeket, hogy megtudják mely lapok, milyen minőségben írnak az ügyről. 

A Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap első oldalán Soros György újabb akciójáról lehet olvasni, amely szerint a magyar származású milliárdos már megint eladósítaná Európát. Írnak arról is, hogy újra öt százalék lesz a lakásáfa, és hogy a kormány ma dönthet az ünnepi időszakban érvényes járványszabályokról. Ezek mellett mindkét lap megemlíti a Szájer-sztorit, a Magyar Hírlap a hetedik, a Nemzet pedig az első oldalon hívja fel arra a figyelmet, hogy az EP-képviselő “megkövette a családját és választóit”, és sajnálja, amiért megszegte a belga járványügyi szabályokat -írják. 

A Ripost címlapján nincs nyoma Szájer botrányának, és látszólag a Bors is lemaradt az ügyről - írják. 

A Blikknék már egyáltalán finomkodtak a Szájer botrányával kapcsolatban, lapban elérhető cikkben nemcsak a teljes ügyet, de a buli már említett házigazdáját is idézik, akivel maguk is beszéltek -írja Hvg.

 

 

15:54

Ezzel termtenének biztonságot munkakörnyezetet a színház dolgozóinak, megakadályozva a visszaéléseket, a zaklatásokat és az erőszakot. Éppen egy éve robbant ki a botrány Eszenyi Enikő körül.

12:07

A Hősök terén rendezett tüntetés vezetőjét azért büntették meg, mert a hatályos szabályok ellenére szervezett gyülekezést. A februári végi megmozduláson körülbelül ezer ember vett részt, többségük maszkot sem viselt.