Csernus: Nem szégyen segítséget kérni

A pszichiáter jövő keddtől hetente jelentkezik online élő műsorral a 168.hu-n.

2021. február 16., 10:01

Szerző:

A médiától távol töltött évek után Csernus Imre ismét műsorral jelentkezik, ezúttal a 168.hu online felületén. A Doktor Csernus című beszélgetős show február 23-án délután fél ötkor kezdődik, az ismert pszichiáter ezután minden héten kedden másfél órában fogadja a nézők hívásait.

- Aki elkeveredik a pszichológushoz, arra gyakran még ma is rásütik, hogy bolond. Igaz, az utóbbi időben valamelyest javult a hozzáállás – mondta Csernus Imre kedden reggel Fiala János Keljfeljancsi című online műsorában. Szerinte viszont, ha valaki képes arra, hogy a testét ápolja, akkor az érzelmi konfliktusok kezelésének is van relevanciája.

Csernus Imre elmondta, az elmúlt években sok helyről kapott felkérést saját műsor indítására, de egyik esetben sem érezte, hogy ezeket az ajánlatokat el kellene fogadnia.

A hetente másfél órában jelentkező műsor jellemzően egy-egy átfogó témát dolgoz majd fel, a műsorba pedig bárki betelefonálhat.

Csernus Imre műsoráról azt mondta: „A legeslegfontosabb, ha a hallgatók megértik azt, hogy nem szégyen segítséget kérni.”

 (Kiemelt kép: Ajkai Dávid)

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.