Rövidített útvonalon jár a H6-os HÉV július 12-étől július 24-éig

 A H6-os HÉV július 12-étől július 24-éig rövidített útvonalon, Közvágóhíd és Tököl között jár karbantartás miatt, Tököl és Ráckeve között a H6-os és a H6E pótlóbuszokkal lehet utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

2022. július 8., 14:59

Szerző:

A BKK közleménye szerint a H6-os pótlóbusz szigetcsépi, szigetszentmártoni és szigetújfalui betéréssel közlekedik, a Horgásztanyák és az Angyalisziget megállókat nem érinti. A H6E pótlójárat Horgásztanyák és Angyalisziget érintésével közlekedik, Szigetcsépen és Szigetszentmártonban azonban csak a települések központjában áll meg.

A BKK közölte: a munkálatok ideje alatt bizonyos HÉV-bérletekkel a Volánbusz egyes, Ráckeve és Szigetszentmiklós térségében közlekedő elővárosi járatai is igénybe vehetők.

A HÉV-közlekedésről és a bérletelfogadásról a www.mav-hev.hu oldalon érhetők el további információk.

(Kiemelt kép: H6-os HÉV. Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

A bevételek növelése és a kiadások csökkentése érdekében vezet be új intézkedéseket ősztől a helyi közösségi közlekedési feladatokat ellátó, városi tulajdonú Tüke Busz Zrt. Pécsen – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Az Igazságügyi Minisztériumhoz fordult a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a nyári táborokhoz kapcsolódó szülői panaszok miatt.