Rosszullét miatt hajtott a gyalogosok közé az autós a Kerepesi - Hungária kereszteződésénél

A járdára hajtott és több gyalogost is elsodort egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél kedden reggel, tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

2023. március 14., 11:25

Szerző:

Azt írták, hogy reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

A balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták – tették hozzá. A Budapesti Rendőrfőkapitányság közösségi oldalán azt írja, „személyi sérüléssel járó baleset történt ma reggel 8 órakor a Stadionok metrómegállónál. A XIV. kerületben, a Stefánia út felől érkező, majd a Hungária körútról kis ívben jobbra, a Kerepesi út Keleti pályaudvar felé tartó szakaszára kanyarodó személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát járműve fölött, ezért felhajtott a járdára, és elsodort öt gyalogost.”


A gépjármű vezetője a helyszínen bevárta a rendőri intézkedést, meghallgatásakor azt mondta, hogy hirtelen rosszul lett, ezért rontotta el az ívet, így került autójával a járdára. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(fotó: Facebook)