Rókákat láttak a Fiumei úti Baleseti Intézet udvarán

2021. január 13., 12:56

Szerző:

Egyelőre kérdés, hogy kerültek oda.

Információink szerint két róka jelent meg a Fiumei úti kórház udvarán, amiről az egyik olvasónk képeket is küldött. Úgy tudjuk, hogy a rókák a betegellátó terekbe nem mentek be, csak a kórház udvarán látták az állatokat. Az egyiket elfogták, a másik pedig elmenekült.

 


Dr. Bodzay Tamás az intézmény orvos igazgatója megerősítette, hogy valóban rókák voltak a kórház udvarában, mint írta: "Olvasójuk jelzése valós, kórházunk udvarán valóban rókákat láttak. Az ügyben a szükséges lépéseket megtettük, az esetet jelentettük a VIII. kerületi Önkormányzat felé. Arról természetesen nincs információm, hogy a rókák honnan kerültek kórházunk udvarára" -írta.

Korábban is volt már hasonló rókalátogatás budapesti kórházban. 2016-ban Péterfy Sándor utcai intézmény egyik harmadik emeleti kórtermében találtak egy rókát. Az állatot akkor a nővérek vették észre, bezárták a szobába, majd az állatmentők elszállították.   

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.