Súlyosan megsérült egy vendég Rogán-Gaál Cecília esküvője után, a következő 72 óra dönti el a sorsát

2020. július 27., 18:26

Szerző:

A hazai teniszélet több ismert szereplője is részt vett a tihanyi esküvőn Mészáros Lőrinc éttermében, ahol Rogán-Gaál Cecíliát összeadták Szendrei Dániellel, Balázs Attila teniszező személyi edzőjével.

Jelen volt mások mellett a 30 éves Borsos Olivér volt első osztályú teniszező is, aki a 24.hu információja szerint az esküvő után a tihanyi szállására hazaérve azzal szembesült, hogy a lagziban felejtette a kulcsot. A barátnője visszament érte, eközben Borsos valószínűleg

megpróbált bemászni az első emeleti szobába, de leesett.

 

A barátnője talált rá.

A portál úgy tudja, hogy

a férfi állapota súlyos, Budapesten ápolják kórházban, és a következő 72 óra dönti el a sorsát.

Az Országos Mentőszolgálat nem adott tájékoztatást a lapnak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság viszont igen. Azt írták hogy „a július 25-én hajnalban egy tihanyi szálláshelynél történt baleset kapcsán idegenkezűségre és kábítószer-fogyasztásra utaló adat nem merült fel a helyszínen, így rendőri eljárás nem indult.”

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.