A Cililánybúcsú után Mészáros Lőrinc tihanyi éttermében tartotta meg pazar lagziját Rogán-Gaál Cecília

2020. július 27., 13:56

Szerző:

Miközben több ezren tüntettek az Indexért Budán, a Mészáros-birodalom egyik balatoni egységében, a Tihanyi Vinarius Borárium, Gasztrobár és Rendezvényházban pénteken ismét kimondta a boldogító igent Rogán-Gaál Cecília. A lakodalmat népes vendégsereg előtt, a Mészáros-étterem teraszán tartották, ahonnan „a legszebb kilátás nyílik a Belső-tóra és az Apátságra” – írja a Magyar Hang.

Az üzletasszony lánybúcsújáról már megemlékeztünk:

A Tihanyi Vinariust sem kifejezetten közmunkásokra  kalibrálták. A kacsamell (narancsos borssal, vargányával, zöld spárgával és flageolet-babpürével) például 4790 forintba kerül, a desszertekért 1890 forintot kérnek. Egy négyfős családnak úgy kell számolnia, hogy kb.

30-35 ezer forintot fognak fizetni egy ebédért

– jegyzi meg a lap.

A tetthely:

Fotó: tihanyivinarius.hu

Ha úgy tetszik, Rogán Gaál Cecília választása teljesen logikus, legalábbis ami az úgynevezett lokációt illeti. Az ex-Rogánné ugyanis nemrég pont Tihanyban vett magának panorámás nyaralót, Dzsudzsák Balázs futballista és diplomata birtokának szomszédságában.

 

15:54

Ezzel termtenének biztonságot munkakörnyezetet a színház dolgozóinak, megakadályozva a visszaéléseket, a zaklatásokat és az erőszakot. Éppen egy éve robbant ki a botrány Eszenyi Enikő körül.