Rezsinövelés – Iszonyú sorok az MVM ügyfélszolgálatánál

Több órás sorbaállást, órákon át elérhetetlen telefonos ügyfélszogálatot okozott a rezsicsökkentés részbeni eltörlése. 

2022. augusztus 2., 20:30

Szerző:

Három-négy órát is sorban álltak az emberek az MVM budapesti ügyfélszolgálatánál, de sokan hoppon maradtak – derül ki az RTL Híradóból.

Online és telefonon sem volt jobb a helyzet: a rendszer sokszor órákon át volt elérhetetlen.

Augusztus 15-ig meghosszabbította az MVM a rendkívüli mérőóraállás-diktálási időszakot, miután megrohamozták az ügyfelek a cég ügyfélszolgálatait. Azért szeretnének sokan diktálni, hogy még rezsicsökkentett áron kaphassák meg a részszámláikat. Az MVM közleményben azt írta, hogy diktálástól függetlenül senkit nem érhet hátrány.

(Kiemelt képünk: A MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) Ügyfélszolgálat Észak-pesti Ügyfélszolgálati Iroda és MVM informatika épülete a főváros XIII. kerületében, a Béke téren. MTVA/Bizományosi: Róka László)

19:04

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.