19:00 - 20:00

JÖN: Halló, itt vagyok!

Szilágyi János műsora

Részegen randalírozott a szolnoki Covid-részlegen, három év börtönt kapott

A negyvenes évei végén járó, büntetett előéletű férfi tavaly április 19-én a kórház Covid-részlegén – ahová kérésére, koronavírus-fertőzés gyanúja miatt vitték a mentők – részegen, trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet és a kórházi dolgozókat. Kivizsgálása befejezése előtt távozni akart, majd amikor visszatartották, megpróbálta megütni az egyik beteghordót – írták.   

2021. május 19., 13:42

Szerző:

Jogerősen három év börtönre ítélték azt a férfit, aki egy éve részegen randalírozott a szolnoki Hetényi Géza kórház Covid-részlegén – tájékoztatta a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya az MTI-t.

A negyvenes évei végén járó, büntetett előéletű férfi tavaly április 19-én a kórház Covid-részlegén – ahová kérésére, koronavírus-fertőzés gyanúja miatt vitték a mentők – részegen, trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet és a kórházi dolgozókat. Kivizsgálása befejezése előtt távozni akart, majd amikor visszatartották, megpróbálta megütni az egyik beteghordót – írták.   

A Szolnoki Járásbíróság tavaly júliusban a vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt három év börtönre ítélte. A vádlott és védője – elsődlegesen felmentésért, másodsorban enyhítésért – fellebbezett a döntés ellen. A törvényszék azonban az elsőfokú bíróság ítéletét a lényegét tekintve helybenhagyta.

(Kiemelt képünk illusztráció:168.hu | Merész Márton)