Rémisztő buli az állatkertben

Ismét Halloween az Állatkertben!

2021. október 19., 17:46

Szerző:

Október 29-én (pénteken) este tökfaragással, rémisztő állatos bemutatóval és boszorkánykonyhával várja az állatkert a családokat.  Belépés 14 év alatti gyerekeknek jelmezben, arcfestéssel vagy töklámpással 200 Ft, mindenki másnak 5500 forint.

 • Az esti rendezvényre a nappali belépőjegyek, illetve a különféle állatkerti bérletek nem érvényesek.
• A programok a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően látogathatók, különös tekintettel a rendezvény napján aktuális járványügyi szabályokra.
• A programokon hang- és fényeffektusokat használunk.
• Az Állatkert bizonyos részeit biztonsági és állatvédelmi okokból az esti rendezvényen lezárjuk, megértésüket köszönjük.
• Az Állatkert területén őrizetlenül hagyott tárgyakért, illetve a vendégeink által maguknál tartott értéktárgyaikért nem vállalunk felelősséget.
• A programok meghirdetése, közzététele során a legnagyobb körültekintéssel járunk el, de előfordulhatnak kisebb változások a meghirdetett eseményekhez képest, ezért a programváltozás jogát fenntartjuk.
• Az esemény esőszabályzata weboldalunkon olvasható.

 

(Kiemelt kép : A Fővárosi Állat- és Növénykert főkapuja a főváros XIV. kerületében, a Városligetben /Faludi Imre

15:10

A főváros mellett Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron vármegye fejt ki kiemelkedő gazdasági teljesítményt és esélyük lehet, hogy Budapesthez képest önálló gazdasági profillal rendelkező vármegyék legyenek – mondta a területfejlesztési miniszter Komárom-Esztergom vármegye gazdasági évnyitóján csütörtökön, Naszályon.

14:06

Szombattól az északi szakaszon, a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között a hétvégéken is jár a 3-as metró, míg a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. A felújítás várhatóan májusban fejeződik be.