Nyugdíjas kábítószerkereskedőt fogtak Püspökladányban, vevői többféle drogból is választhattak

2019. május 13., 11:07

Szerző:

A nyomozás adatai szerint egy 65 éves nő Püspökladányban rendszeresen, otthonában fogadta a vevőket, akik több fajta kábítószerből is választhattak. Az asszony marihuánát, extasy tablettát és más kábítószereket is árult lakásában – írja a police.hu.

A rendőrség tudomására jutott, hogy a nő drogokat árul. Az ingatlanban tartott házkutatás során a hajdú-bihari rendőrök kiporciózott, kábítószer gyanús fehér port, növényi származékot, majdnem 100 darab tablettát és körülbelül 1 millió forintot foglaltak le.

A nyomozók május 9-én elfogták és előállították a nőt, kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. Indítványozták letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság május 12-én el is rendelt.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság vele szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.