Péterfy-Novák Éva: Undorító, amit Márki-Zay Péter Orbán Viktor fiával művel

A népszerű író szerint a politikus ne coming outoltassa másnak a fiát. 

2021. augusztus 13., 21:17

Szerző:

Valami egészen undorító és mélységesen szégyenletes Péterfi-Novák Éva író szerint, hogy Márki-Zay Péter a kormány melegellenes népszavazására reagálva a párt soraiban ülő melegekről és a kormányfő fiáról, Orbán Gáspárról is beszélt, mint potenciális melegről. Az író saját Facebook-oldalán fakadt ki és írta meg markáns véleményét a politikusról a Telex cikkére reagálva, amiben, ahogyan az író fogalmaz, a miniszterelnök-jelölt a „minikampányát” fejtegette. 

Péterfi-Novák Éva pénteki posztjában azt írta: „Ez valami egészen undorító. Márki-Zay Péter remélem felfogta, hogy mit csinált, és mélységesen szégyelli magát. Bár amennyire öntelt, erre nemigen kerülhet sor”. Posztját egy rövid, de sokatmondó hashtaggel fejezte be: „Ne coming outoltass mást”, vagyis ne bújtass elő senkit akarata ellenére. 

Márki-Zay Péter a feleségét ért támadások miatt, valamint a kormány melegellenes népszavazására reagálva a kormánypárt soraiban ülő melegekről, illetve Orbán Gáspárról az utóbbi napokban kezdett el újra beszélni. Legutóbb szerdán, a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatón azonban a családja társaságában tisztázta, hogy miért beszélt nyíltan a szerinte Fideszben fellelhető melegekről.  Azt mondta: a magyar melegközösség megvédésének egyetlen módja, ha felhívják a figyelmet az álszentségre és az aljasságra, amivel ma szembe kell nézni minden magyarországi melegnek „a Fideszen belül és kívül”. 

A politikus már tavaly október végén kijelentette a borsodi időközi választás előtt, hogy „a Fideszben van a legtöbb meleg”, majd miután Szájer Józsefről a brüsszeli orgiázás után kiderült, hogy meleg, ismét a homoszexualitásról kezdett beszélni. Márki-Zay Péter a témáról feltöltött egy videót is, amikor épp a Zshowtime műsorvezetőjének, Osváth Zsoltnak nyilatkozott egy interjúban, majd szerdán egy rendkívüli sajtótájékoztatót is szentelt a kérdésnek.

(Kiemelt kép: Péterfy-Novák Éva Facebook-oldala)

 

Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő. Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Vendégmunkások elleni gyűlöletkeltéssel nem lehet legyőzni a gyűlölet kormányát – így reagált Donáth Anna a Potocskáné Kőrösi Anita „félmillió ázsiai migránsmunkásról” szóló sajtótájékoztatójára.