A kereszténydemokrata Szirmay Tamás éppen adventkor érezte fontosnak, hogy Tordai Bencét anyázza

2019. december 17., 13:55

Szerző:

Szirmay Tamás, a KDNP külügyi szakbizottságának tagja némileg átírta a CPg punkegyüttes Erdős Péter című számát, így üzent Tordai Bencének Facebook-oldalán – vette észre a Magyar Narancs.

A kereszténydemokrata politikus vélhetően nem kedveli a Párbeszéd képviselőjét, ezért a szövegben Erdős Péter nevét kicserélte Tordaiéra. Eszerint Szirmay fontosnak érezte adventkor megosztani, hogy a szemét kinyomná, a fülét letépné és a belét kitépné Tordai Bencének.

Szirmay Tamás azóta törölte bejegyzését, de Tordai oldalán az még látható. Az ellenzéki politikus csak annyit fűzött hozzá, hogy 

„Adventi hangulat, avagy így készül a szeretet ünnepére egy KDNP-s politikus”.

 

Az eredeti szám meghallgatható itt:

15:00

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.