A kormány és az egyház képviselői közös sajtótájékoztatót tartanak kedden

Május másodikán várják az újságírókat a Miniszterelnöki Kabinetirodára.

2023. május 1., 14:20

Szerző:

Sajtótájékoztatót hirdetett kedden 15 órára egyházi vendégek részvételével a Miniszterelnöki Kabinetiroda – értesült az Infostart. A téma a vasárnap zárult, 3 napos pápalátogatás.

A tájékoztatón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Kuczik János Zoltán rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Tóth Tamás, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára tesz bejelentéseket és válaszol újságírói kérdésekre – írja a portál.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.