A kormány és az egyház képviselői közös sajtótájékoztatót tartanak kedden

Május másodikán várják az újságírókat a Miniszterelnöki Kabinetirodára.

2023. május 1., 14:20

Szerző:

Sajtótájékoztatót hirdetett kedden 15 órára egyházi vendégek részvételével a Miniszterelnöki Kabinetiroda – értesült az Infostart. A téma a vasárnap zárult, 3 napos pápalátogatás.

A tájékoztatón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Kuczik János Zoltán rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Tóth Tamás, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára tesz bejelentéseket és válaszol újságírói kérdésekre – írja a portál.

Tegnap 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

Tegnap 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.