Ötmilliót lopott kuncsaftjától egy prostituált

Addig nyúlta le a pénzt, amíg a 71 éves férfi épp a gyönyör mámorában úszott. A nő az összegből kocsit vett magának. 

2021. március 26., 08:40

Szerző:

A rendőröket egy 71 éves férfi hívta fel azzal, hogy felvett egy számára ismeretlen nőt az autójával Örkényben. Miután elvitte egy darabon és egy rövid időt együtt töltöttek, észrevette, hogy a kesztyűtartóból hiányzik a pénztárcája, amiben több mint egymillió forint és közel 12 ezer euró volt – írja a 24.hu

Bár a férfi hiányos személyleírást adott, a rendőrök hamar azonosították a 27 éves nőt és szerdán őrizetbe is vették. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő nem tagadott semmit, ám kuncsaftját hibáztatta a történtekért. Szerinte ugyanis a férfinek nem kellett volna mutogatnia a pénzét, ami számára felhívás volt egy keringőre. Egy óvatlan pillanatban ugyanis benyúlt a kesztyűtartóba és a kabátjával takarva elrejtette a pénzt. Miután kiszállt a kocsiból elment az anyjához, akinek átadta a vaskos pénztárcát. Sokáig nem vártak a pénzköltéssel. Az eltelt napokban vásároltak ezt-azt és beruháztak egy 25 éves, lila kocsiba is.

A rendőrök átkutatták az anya házát, a pénz egy részét stílusosan az autó színéhez passzoló táskában megtalálták, és a vásárolt járgánnyal együtt lefoglalták. A fiatal prostituáltnak nem ez volt az első, hogy kuncsaftját megrövidítette: egy másik eljárásban ötrendbeli vagyon elleni bűncselekmény miatt folyik nyomozás vele szemben. A dabasi rendőrök kezdeményezték a letartóztatását.

(Kiemelt kép: police.hu)