Orbánék ordas nagy hazugságra építették fel az egész Soros-zsoldosozást

2018. április 13., 10:08

Szerző:

Orbán Soros-zsoldosozásához és azt számszakilag is igazolni hivatott Figyelő-lista legnagyobb „bizonyítéka" a Soros György pénzügyi alapját korábban vezető Tracie Ahernnel folytatott beszélgetés volt, amit a Magyar Idők „robbantott".

Az erről készült hangfelvétel az alapja az egész zsoldosozós kampánynak, erről beszél az egész magyar kormány és a kormánysajtó hetek óta, és elvileg emiatt kell törvényt hozni a civilek megfékezésére, emiatt kell listázni és megbélyegezni jogvédőket, szociális munkásokat és egyetemi kutatókat, emiatt retteg többszázezer Fidesz-szavazó. (Az egészhez a nyitányt természetesen Orbán Viktor adta meg egy március 22-én közzétette videóban.)

Ezek után tényleg hihetetlenül hangozhat, de maga a direkt megfelelőre vágott hangfelvétel mutatja meg, hogy az egész ordas kamu – írja a 444.

A párbeszédben az egykori Soros-alkalmazott annyit mond, hogy Soros egyetemet alapított, dollármilliárdokat adományozott és nagyjából kétezer ember dolgozik az alapítványaiban. Nem ő állítja tehát, hogy Soros a politika befolyásolására használja az alapítványt, hanem pont az eltorzított hangú másik ember, akitől a rejtett hangfelvétel eljutott Bayerékhoz.

Nagy a háttérzaj, valószínűleg még ez a rövid részlet is vágott, de azért tisztán lehet érteni a legvégén azt a bizonyos szót, amit a nő kimond. 

A bűvös szó, ami valahogy lemaradt a magyar feliratról pedig az, hogy

globally

Vagyis a volt alkalmazottja annyit mond, hogy Soros György alapítványainak 2000 ember dolgozik világszerte. Ami se nem elszólás, se nem titok: Csontos Csaba, a Nyílt Társadalom Alapítványok budapesti szóvivője a Washington Postnak elmondta, hogy valóban kétezer ember dolgozik az alapítványoknak a világ különböző országaiban, ellenben

Magyarországon csak 174. 

Íme az inkriminált fevétel:

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.