Szabadságra megy hétfőtől Orbán Viktor

Kivette évi rendes szabadságát a magyar miniszterelnök, hétfőtől nem dolgozik.

2022. július 30., 09:31

Szerző:

Minden bizonnyal idén is Horvátország lesz az úticélja Orbán Viktor miniszterelnöknek, miután – ahogyan azt az Azonnali megtudta – a kormányfő hétfőtől kivette évi rendes szabadságát. Orbán egy, vagy két hétre utazik majd el, nevüket el nem áruló, belső források szerint, hogy a választási év fáradalmait kipihenje.

Két éve, a koronavírus kitörése után ugyan a miniszterelnök a Balatonon való nyaralásra buzdított mindenkit Facebookon a belföldi turizmus fellendítése céljából, és ki is jelentette, „idén több Balaton, kevesebb Adria” kell, azért a lap akkor rájött, hogy 2020-ban is az Adrián vitorlázott.

Ahogyan egyébként Orbán Viktor és családja ezt hosszú évek óta megteszi, bár a szabadságot a kormányfő inkább augusztus közepére szokta időzíteni. Az Azonnali most is kereste Havasi Bertalant, Orbán titkárát az értesüléssel kapcsolatban, de választ még nem kaptak.

(Kiemelt kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala)

A 37 négyzetméteres, korábban magántulajdonban lévő erdőt a magyar állam kisajátította az épülő Budapest-Belgrád vasútvonal miatt. Felmérték, hogy mennyit érhet az ingatlan, és megállapították, hogy egy forinttal tudják gazdagítani a tulajt. Végül mégis fölfelé kerekítettek, amit a postás is megkétszerezett, mert nem volt nála apró.