Orbán Viktor: Viva Messi!

Orbán Viktor miniszterelnök üdvözölte az argentin győzelmet.

2022. december 18., 20:44

Szerző:

Orbán Viktor a helyszínen kísérte figyelemmel a katari világbajnokság döntő mérkőzését Argentína és Franciaország között, Csányi Sándor társaságában – írta az RTL. A dél-amerikai együttes 11-esekkel megszerzett győzelme után a Facebook oldalán kommentálta az eseményeket, a következő szavakkal: „Meg van írva: a legkisebből lesz a legnagyobb. Viva Messi!”

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a NATO-csúcstalálkozót megelőzően az Észak-atlanti Tanács ülése előtt a madridi Ifema kongresszusi központban 2022. június 30-án. Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP)

 

 

17:04

Vasárnap néhány órára kisüthet a nap, ám a keleti országrészben erősebb felhősödés várható. Bár veszít az erejéből, erős marad a szél. Éjszaka a kemény fagyok is megérkeznek. 

16:55

A Magyar Orvosi Kamara meghatározta követeléseit, politikai és társadalmi konszenzust várnak el az ellátás javítása érdekében.  Követeléseik nyomatékosításaként a magyar orvosok képviselői úgy határoztak, nem viszik tovább a rossz egészségügyi rendszert a hátukon: a tagság eredményes tárgyalás hiányában a kórházak ügyeleteit biztosító önkéntes többletmunka felfüggesztése, az új háziorvosi ügyeleti szerződések aláírásának megtagadása és feladatellátási szerződéseik felmondása mellett dönt.

16:23

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom korábbi elnöke, európai parlamenti képviselő jövőértékelő beszédet tartott. A párt EP-képviselője gyermekvállalás miatt nem indult újra a tisztújításon, a pozíciót jelenleg Gelencsér Ferenc tölti be.