Orbán Katarban nézte az argentin-horvát mérkőzést

Orbán Viktor miniszterelnök kedd este Katarba érkezett, ahol megbeszélést folytatott Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani katari miniszterelnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2022. december 13., 21:30

Szerző:

Ezt követően Orbán Viktor – a FIFA meghívására – a helyszínen megtekinti az Argentína-Horvátország futballmérkőzést.

A kormányfő több interjút is adott katari sajtóorgánumoknak, majd még az éjjel Brüsszelbe utazik a szerdai EU-ASEAN csúcstalálkozóra, ahol az uniós tagállamok és a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségének tagállami vezetői tárgyalnak egymással – közölte Havasi Bertalan.

Az első nyilvánosságre került képek tanúsága szerint a páholyban Gianni Infantinóval, a FIFA elnökével beszélgetett, és ott volt Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München korábbi elnöke és az UEFA végrehajtó bizottságának tagja és Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke is – írta a Blikk

(Kiemelt képünk: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a NATO-csúcstalálkozót megelőzően az Észak-atlanti Tanács ülése előtt a madridi Ifema kongresszusi központban 2022. június 30-án. Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP)

Tegnap 08:10

Ahogy a tetőzés elhagyta Budapestet, a védekezés fókusza a Duna főváros alatti szakaszára, délre helyeződött át – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az állami tévében az árvíz kapcsán.