Orbán Viktor lánya 227 ezres Gucci cipőben, egymilliós Louis Vuitton táskával ment el a Fidesz kötcsei piknikjére

2018. szeptember 8., 20:38

Szerző:

A NER ma tartotta a hagyományos évi felvonulását Kötcsén a Dobozy-kúrián, ahol Orbán Viktor zárt körben a 2019-es EP-választásokról beszélt, a pikniken pedig megjelent a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is, mégpedig egy olyan Louis Vuitton táskával, egy Twist MM-mel, amelyet 3550 dollárért (átszámítva egymillió forintért) lehet megvenni a divatcég honlapján. Orbán Ráhelnek – Tiborcz István feleségének – az egymilliós kiegészítőjére a Nyugati Fény hívta fel a figyelmet a Magyar Narancs helyszíni fotója alapján.

Az már a 24.hu felvételén látszik, hogy Orbán Viktor lánya a drága cipőket is szereti, az általa viselt Gucci tornacipőből ugyanis egy párat 695 euróért (átszámítva 227 ezer forintért) árulnak. Mindez pedig azt jelenti, hogy 

Orbán Ráhel  odafigyel arra, hogy felvágjon a NER elitje előtt egy olyan szettel, amely ben csak a cipője és a táskája többe, 1,2 millióba került, mint amennyit egy év alatt valaki minimálbérre bejelentve kézhez kaphat 2018-ban Magyarországon. A minimálbér jelenleg havi nettó 91 770 forint.

UPDATE

Kiderült, hogy Orbán Ráhel villantott egy 12-14 millió forintos órát is.