Orbán hatvanmilliós lakásbiznisze a belvárosban

Az ősrégi vicc szerint a kákán úgy kell csomót keresni, hogy olcsón veszed, és drágán adod. Így van ez a lakással is. A legjobb megoldás, ha önkormányzattól veszed, és később félig külföldi magánszemélynek adod el.

2010. december 10., 17:05

Teszem azt, az ember – közösen a feleségével - megvásárol Budapest V. kerületében egy 135 négyzetméteres négyszobás lakást, mondjuk 1994. március 8-án, ezt aztán 563 ezer 760 forintért, aztán 2002. júnis 7-én ugyanezt az ingatlant 63 millióért adja tovább. Ez így törvényes? Kétségtelenül. Az ügy etikai megközelítése pedig más lapra tartozik.

Összefoglalva: magyar politikus az önkormányzattól vásárolt lakását nyolc év után több mint 60 milliós haszonnal adja el. Ön szerint ki lehetett ez? Megfejtését az alábbi dokumentumokon ellenőrizheti:

A cikk folytatásához kattintson az

egyenlíto.blog.hu-ra!

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.