Orbán Gáspár: A legnagyobb képmutatásban azon versenyeztünk, hogy ki tud több lánnyal kavarni

2018. július 27., 16:53

Szerző:

Tusnádfürdőn tartott előadást Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár, a Felház nevű keresztény mozgalom egyik vezetője és alapítója – írja a 444.

A most 26 éves Orbán Gáspár elmondta, hogy 22 éves koráig leginkább csak szabályok követésén keresztül élte meg a hitét, és naponta egyszer eldarálta a miatyánkot. Igyekezett tartani magát a házasság előtti szexet tiltó parancshoz, de közben azon versenyeztek a barátaival, hogy ki tud több lánnyal kavarni a bulikban. Ez szerinte képmutatás volt.

Az ilyen alkalmak után másnap azt érezte, hogy valami kivált belőle, kevesebbnek érezte magát. Odaadott valakinek egy értéket anélkül, hogy azt megbecsülték volna.

– Mind azok, akiknek ott udvaroltam, vagy akiket kergettem, mind én elértéktelenedtem

– jelentette ki. Egyébként senki felett nem akar ítéletet alkotni, ő is nagyon sok fesztiválra járt, és őt sem ítélte meg Isten. 

– Nem az határozza meg az életedet, hogy hogyan bántak veled, hogy hány embernek adtad oda magad. Hány férfival vagy nővel voltál bulikban vagy egyéb helyeken. Nem ez határozza meg az értékedet, amikor úgy érezted, hogy elértéktelenedtél. Hogy odadobtad magadat. Hogy valaki kihasznált, és valami tárgy, vagy valamilyen olcsó játék voltál valaki számára. Isten azt mondja nekem, hogy nem ez határozza meg nekem az értékedet

– mondta.

A közönség előtt azt is bejelentette, hogy este kimennek társaival a fesztiválozók közé és evangelizálni fognak, és az embereknek arról beszélnek majd, hogy kicsoda Jézus.

– Nagyon király lehetőségünk van

– mondta erről.

A Felházat budapesti egyetemisták alapították, és bár a történelmi egyházak bírálják őket, a mozgalmat országos szintre szeretnék kiterjeszteni.

 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.