Lesújtó képet fest a magyar orvosok oktatásáról az Orbán Viktor beoltásáról készült videó

2020. október 20., 20:03

Szerző:

Rosszul oltották be Orbán Viktort. Az erről készült videóban több szakmai hibát is látni, amelyek nagyon elterjedtek, mert még napjainkban is tévesen oktatják sok helyen a fiatal orvosoknak az oltás beadását - írta ki közösségi oldalára Novák Hunor, az ismeretterjesztő tevékenységéről ismert népszerű orvos.

Novák Hunor három hibát is felsorol az Orbán Viktor influenzaoltásáról készült videó alapján. Mint írja: “Én is így tanultam, ahogy a videóban látható. Mert "így szoktuk". De utána olvastam, változtattam, remélem, minél több kolléga fog így tenni a jövőben!”

Íme a dermesztő kisfilm:

 

 

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.