Biciklivel üldözte a tolvajt a 74 éves Olga néni, a bűnöző nem menekült meg a végzete elől

2020. április 27., 13:50

Szerző:

A 74 éves Olga néni épp hazafelé tartott a bevásárlásból, és már a nagymihályi (Szlovákia) házuk kapujánál járt, amikor egy lesben álló tolvaj kikapta a biciklijének kosarából a táskáját, és elinalt vele. A táskában volt a vásárolt áru és a pénztárcája is, kb. 300 euró készpénzzel.

A tolvaj elrohant, a néni pedig felpattant a biciklijére, és üldözni kezdte. Miután a menekülő vélhetően észrevette, hogy a nyomában vannak, a táskát átdobta egy kerítésen, és csak a pénztárcával menekült tovább. Sikerült eltűnnie a néni szeme elől, de az asszonynak volt egy megérzése, hogy

be kell mennie az egyik közeli üzletbe, mert úgy sejtette, hogy a tolvaj ott lesz.

De mennyire, hogy ott volt.

A férfit végül őrizetbe vették. Egy 25 éves belga állampolgárságú emberről van szó, akivel már nem először akadtak gondok a környéken – írta a Parameter.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.