Nemzetközi sikerkonferenciára ment Tarsoly Csaba felesége, háborognak a Quaestor-károsultak

2017. november 4., 20:00

Szerző:

Egy nyugdíjas-szövetkezetekről szóló háromnapos konferencián vesz részt a házi őrizetben lévő volt Quaestor-vezér, Tarsoly Csaba felesége, Rónahegyi Erika – derül ki a Zoom cikkéből. A portál Quaestor-károsultak egy csoportjától szerezte az erről szóló információt, amely szerint eredetileg úgy volt, hogy a Club Tihanyban rendezett eseményen megjelenik maga Tarsoly Csaba is. Ez nem így történt, Papp Gábor, a Quuastor-vezér ügyvédje a Zoomnak azt mondta, hogy a védence nincs Tihanyban, s nem is kért rá engedélyt, de így is visszatetsző, hogy a felesége részt vesz a konferencián. Ő kért és kapott a bíróságtól lakhelyelhagyási engedélyt.

Fotó: MTI/Marjai János

Ennek kapcsán Mátay Sarolta, a Quaestor-károsultak egyik csoportjának a vezetője emlékeztetett, hogy a a bírósági tárgyalásokon a házaspár azt állította, olyan szegények, hogy a szüleik anyagi segítségére szorulnak, amihez képest most úgy tűnik, hogy mégiscsak futja a részvételért elővételben 33 ezer, a helyszínen 40 ezer forintos részvételi díjra, plusz a három napra 27 200 forintra rúgó szállásköltségre. Találkozni szeretnénk a cég volt vezetőjével, s megkérdezni azt, hogy például miből fizette ezt ki – fogalmazott meglehetős ingerültséggel Mátay Sarolta, aki a Quaestor-károsultak tizenkét fős csoportának az élén a Balaton felé vette az útját.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.