Németh Szilárd kiakadt Bangóné Borbély Ildikóra, feljelentést tesz rágalmazás miatt

2018. március 20., 14:41

Szerző:

Nagy nyilvánosság előtti rágalmazás gyanúja miatt Németh szilárd Fidesz-alelnök és csepeli országgyűlési képviselőjelölt feljelentést tesz az MSZP-s  Bangóné Borbély Ildikó és a „jobbikos” Hír TV ellen a halottak aláírásával leadott csepeli ajánlóívek ügyében – jelentette be a Facebookon maga a politikus. Posztját egy olyan fotóval nyomatékosította, amelyen a jobbikos Bereczki Miklós az MSZP-s politikus „nagy egyetértésben ölelgeti egymást".

Németh Szilárd kiállítást tekint meg
Fotó: Facebook/Németh Szilárd

Hétfőn derült ki, hogy Csepel-Soroksár választókerületben ipari mennyiségben írták rá ajánlóívekre évekkel ezelőtt elhunyt személyek ajánlásait. Huszonhárom párt adott le ilyen ajánlóíveket, Bangóné Borbély Ildikó pedig azt nyilatkozta a 24.hu-nak, hogy

„a kamupártokra adott aláírások jelentős részben megegyeznek a fideszes jelölt, Németh Szilárd ajánlási ívein szereplők adataival".

Az egyik kamupárt a Lévai Katalin-féle Lendülettel Magyarországért, amely Erzsébetvárosban a Fidesszel együtt bukott le.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.