Németh Szilárd visszautasíthatatlan ajánlatot tett Bödőcs Tibornak

Váratlan fordulat következett be a Libri felvásárlását követően.

2023. június 14., 20:13

Szerző:

Bödőcs Tibor nem hagyta szó nélkül a Libri tegnap nyilvánosságra került NER-einstandját, miután a kormányközeli MCC megvásárolta a nagy múltú könyvkiadót.

„Kedves MCC, sziauraim! Tegnapig bizonytalanságban kellett élnie a magyar irodalom nem kis, libris részének. Ennek vége(?)! Megírhatjuk végre Böjte Csaba testvérrel a Káma Szútra, ahogy mi látjuk című művet? Kiadhatják a Németh Szilárd gondolatait 9458 oldalon? Publikálhatóvá válik a 77 szankciócsúfoló, ősi, szittya népdal és brüsszelűző, türk csujogató?  Elemezhetjük Goebbels prózáját az MTVA híradójának fényében? Megszülethetnek a tanulmányok Petőfi haláláról, akit NATO katonák lőttek le Bahmutnál, mint tudjuk? Megjelenhet a filmtörténet A Lumiére testvérektől az Elkúrtukig címmel? Ez lesz?  Vagy csak húszezressel kell tömni az új tulajdonosok száját, miközben a jó Kirill pátriárka Kalasnyikovot szentel a Nyugati téren?” – osztotta meg a gondolatait a humorista a Libri sorsát illetően szerdán délelőtt.

Nem kis meglepetésre a NER erős emberétől, Németh Szilárdtól kapott választ – írja az atv.hu.

A fideszes politikus az alábbi reakcióval invitálta Bődöcsöt egy kis kvaterkára:

„Bocs, 9459” – reagált arra a kérdésre, hogy kiadhatják Németh Szilárd gondolatait 9458 oldalon? S hozzátette: „Művész úr, várom egy kávéra a KIMBA teraszára! (Csepel, Hollandi út 8.)”

(Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldal)