Nem ússzuk meg – közelít az újabb kánikula

Már kedden 36 fok körüli maximumot mérhetünk. 

2022. augusztus 16., 06:48

Szerző:

Kedden a napos idő mellett elszórt záporok, zivatarok ismét kialakulhatnak, nagyobb esély a zivatarok előfordulására a középső és keleti tájakon van, írja az Időkép. Több helyen megélénkül a nyugati-északnyugati szél. Tovább melegszik az idő, a csúcshőmérséklet 31 és 36 fok között alakul.

Szerdán sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Jelentős csapadék sehol sem valószínű. A szél is többnyire mérsékelt marad, csak néhol lehetnek élénk széllökések. A legmagasabb nappali csúcshőmérséklet 36 fok körül alakul.

(Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd)

Tegnap 21:43

Magyarország gázellátása biztosított és az lesz a téli hónapok alatt is - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Tegnap 17:43

A parlament 151 igen, 12 nem szavazattal és 19 tartózkodás mellett fogadta el az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzésével összefüggő egyes, a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokat, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, valamint az Európai Csalásellenes Hivatal ellenőrzéseit érintő törvények módosítását.

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Savkat Mirzijojevet, Üzbegisztán köztársasági elnökét, közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár kedden.