Nem mehet el a Fidesz eredményvárójára a Magyar Narancs

2018. április 7., 22:09

Szerző:

„Tisztelt Szerkesztőség!

Köszönjük az érdeklődésüket, azonban tekintettel a hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadó képességének korlátai miatt az Önök regisztrációs kérelmét nem tudtuk elfogadni.

Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel:

Fidesz Sajtóiroda”

Ezt a választ kapta a Magyar Narancs, melynek újságírója szabályosan, s időben regisztrált a Fidesz-KDNP vasárnapi országgyűlési választási eredményváró rendezvényére. A 168 Óra tegnap este megkapta a bejutást engedélyező visszajelzést, ahogyan más lapok és portálok is, ám a Magyar Narancs portálja szombat este azt tette közzé:

„Kollégánk a 4 évvel ezelőtti cirkuszhoz hasonlóan idén is azzal szembesült, hogy a Fidesz nem látja szívesen lapunkat még a párt országgyűlési választási eredményváró eseményén sem.”

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.