Nem lehet bejutni Szentendréről Budapestre

Baleset miatt több kilométeres a torlódás a 11-es főút szentendrei szakaszán, a Bükkös pataknál, a főváros felé – közölte szerdán reggel az Útinform.

2023. szeptember 27., 09:55

Szerző:

A főváros felé tartók csak lépésben haladnak; a menetidő több mint egy órával is nőhet. Az Infostart információi szerint a Szentendréről 40 perc volt kijutni, de ekkor még nem érte el Budapest határát. Pontosabban a közlekedési térképek már leterelik az autósokat a a fővárosba tartó kétszer kétsávos főútról.

A közlekedés Szentendréről a fővárosba más napokon is hosszú ideig tarthat, ma reggel azonban aki negyed nyolckor kelt útra, az csak kilenc óra előtt ért be a Flórián térre.

A Budapest-Szentendre vonalon a közösségi közlekedést éppen most újítják amelyek miatt járat kimaradásokkal, és jelentős menetidő növekedéssel kell számolni.

(Kiemelt képünk illusztráció / Pexels)

Ángyán József, az Orbán-kormány volt államtitkára azt mondta a 24.hu-nak adott interjújában, hogy  Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozíció betöltésére. Az államfőt Dobrev Klára nemrég azzal vádolta meg, hogy külföldieknek játszott ki magyar termőföldeket.