Nem engedte meg a Fidesz, hogy Bálint gazda díszpolgár legyen a XVI. kerületben

2019. február 14., 15:29

Szerző:

Többszöri jelölés után szerdán a XVI. kerületi képviselőtestület fideszes többsége újra elkaszálta Bálint György kertészmérnök, Bálint gazda díszpolgárságát – írta Facebook-oldalán ifj. Mizsei László kerületi LMP-s képviselő, aki a pártfegyelemnek tudja be a döntést – írja a 24.hu.

Mizsei László hozzáteszi, hogy „az idén százéves Bálint gazda „megért már egy-s mást, ezt is túl fogja élni, de rá mindig fognak emlékezni a kerületben, míg ezek a percemberek emlékét elfújja a szél, kicsinyességükkel, pitiánerségükkel, képmutató viselkedésükkel együtt”.

Vincze Ágnes fideszes képviselő ezt a kommentárt fűzte a csalódott ifj. Mizsei László bejegyzéséhez:

„Laci, szerintem nagyon gyorsan vegyél vissza a lendületből és vegyél vissza a sértegetésből. Ez ilyen ballib sajátosság, hogy ha valami nem a kedved szerint alakul akkor egyből sértegetsz másokat. Ősszel nyerj többséggel az LMP-vel választást, és akkor majd az lesz a díszpolgár, akit csak szeretnél."

2023. február 1., 16:21

Új telefonszámon érhető el ezután az ügyeleti ellátás: az 1830-as központi telefonszámot kell annak tárcsáznia, aki az ellátásszervezéssel akar kapcsolatba lépni. Amikor a beteg felhívja a 1830-as központi számot, az irányítószáma alapján kapcsolják az illetékes vármegye mentésirányítását, és ott döntenek a következő lépésről.