„Nekem mindegy, hogy Gyárfás megdöglik vagy kivirágzik” – mondta az állítólagos zsaroló

2018. április 23., 11:15

Szerző:

Tagadja, hogy megzsarolta volna Gyárfás Tamást Imrich K, az a férfi, akit idén március 14-én fogott el a rendőrség. A férfi kapcsolatban állt a Fenyő-gyilkosság miatt elítélt Jozef Roháč családjával és állítólag ő áll a hangfelvételes zsarolás mögött, ami miatt múlt héten őrizetbe vették Gyárfás Tamást. A sportvezetőt azzal gyanúsítják, hogy ő rendelte meg Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolását.

Fenyő-gyilkosság - Házi őrizetet indítványoztak Gyárfás Tamás ellen
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

– Igen, igaz, hogy március 13-án a Nyugati pályaudvarnál feltartóztattak a rendőrök. Onnan elvittek és meggyanúsítottak Gyárfás zsarolásával – közölte Imrich K. a Borsnak írt válaszlevelében. – Ez a legnagyobb hülyeség, amit a rendőrség valaha is produkált! Ez egy sci-fi! Soha, senkit nem zsaroltam. Nem szeretném, ha ehhez bármi közöm is lenne. Nekem mindegy, hogy Gyárfás megdöglik vagy kivirágzik – tette hozzá a férfi. 

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.