Lemond Jakab Péter közeli munkatársa

Lemond Jakab Péter közeli embere, Molnár Enikő, aki eddig a párt kommunikációs feladatait látta el. Molnár erről már értesíthette a párt vezetését is.

2022. június 1., 20:31

Szerző:

A Magyar Hang információ szerint Molnár Enikő lemondott feladatairól, amelyet eredetileg a párt kommunikációs osztályán végzett, de az utóbbi időben Jakab már úgy hivatkozott rá, mint kabinetfőnökére.

Molnár Enikő gyakran került fókuszban a médiában és a párton belül egyaránt. A Jobbikon belül ő lehet az egyik oka a jelenlegi belharcnak, ugyanis Molnár formális és informális befolyása túlságosan jelentőssé vált. A beszámolók alapján ugyanis Jakab Péter mellett ő az, aki ellen lényegében fellázadt több elnökségi- és frakciótag is.

A lap megkereste az érintettet is, aki mindössze annyit közölt, hogy a munkáltatója beleegyezése nélkül nem nyilatkozhat.

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik képviselője kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén. Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.