Mészáros Lőrinc balatoni szállodájában bújik össze három napra a Fidesz- és a KDNP-frakció

2019. január 29., 12:35

Szerző:

Balatonalmádiban tartja idén összevont frakcióülését a Fidesz és a KDNP. A kormánypártok február 13-tól 15-ig vonulnak el felkészülni a tavaszi ülésszakra a Mészáros Lőrinchez tartozó Hunguest Hotel Bál Resortba – írja a 24.hu.

A 200 szobás, négycsillagos szállodát tavaly vásárolta meg az ország leggazdagabb embere a résztulajdonában álló Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt.-n keresztül.

A booking.com és a szallas.hu oldalain szerint a Hunguest Hotel Bál Resortba erre az időszakra nem lehet szállást foglalni. Ilyenkor, februárban a teltház valóságos kuriózum a Balatonnál – jegyzi meg a lap.

Tegnap 19:45

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat – közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hétfőn az MTI-vel. Az eMAG tudomásul vette a hatóság döntését, bár azzal nem ért maradéktalanul egyet – közölte a cég.

2022-ben 14,2 millió vendég közel 40 millió vendégéjszakát töltött a magyarországi szálláshelyeken, csaknem negyven százalékkal többet, mint 2021-ben és csak egy hajszállal elmaradva a magyar turizmus minden idők legsikeresebb évének számító 2019-es esztendő eredményétől – emelte ki évértékelő sajtótájékoztatóján a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.