Megye I-es csapat csábítgatja Dzsudzsák Balázs munkanélküli futballistát

A Siklós FC nem tudja biztosítani a focista havi 48 milliós fizetését, náluk viszont állandó kezdőjátékos lehet.

2018. augusztus 30., 14:10

Szerző:

Bár közeledik az őszi szezonkezdet, továbbra sincs csapata az egykor szebb napokat látott, a 2016-os futball EB-n a magyar válogatottat csoportelsőségig vezénylő Dzsudzsák Balázsnak, akivel nem hosszabbítottak szerződést az Egyesült Arab Emirátusokban.

Az állástalansághoz köze lehet a focista fizetési igényeinek, ugyanis sajtóhírek szerint a 31 éves, mostanában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel bulizgató csatár átszámítva havi 48 millió forintos fizetési kérelemmel állított be a német első osztályban szerepelő Hamburg csapatához, majd az NB I jelenlegi bajnokához, a Mol Vidihez. Igényei azonban nem találkoztak a két csapat ajánlatával.

Dzsudzsák Balázs egyik utolsó esélye a magyar bajnokság negyedosztályában, a Baranya megye I. osztályában játszó Thermal Spa Siklós FC labdarúgócsapata lehet, amely a Facebook-oldalán közzétett nyílt levelében hívta meg a profi játékost a keretbe. A minden valószínűség szerint poénnak szánt meghívásban a csapat menedzsmentje korán leszögezi: nincs havi 48 millió forintjuk fizetésére, a szakvezetés szerint azonban sok más miatt érdemes lenne a játékosnak megfontolnia a Siklós ajánlatát.

Mivel a csapat idén bejutott a Magyar Kupa főtáblájára, Dzsudzsák Balázs a Siklós csatáraként akár NB1-es csapatokkal is játszhat idén, így formában maradhat addig, amíg egy magasabb osztályú vagy külföldi csapat egy jobb ajánlattal kínálja meg. További érvként Siklós turisztikai nevezetességeit, színvonalas szállodáit emlegette fel a menedzsment.

A Thermal Spa Siklós FC csapata
Fotó: Wiesner Zoltan

2024. április 23., 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.