Megtalálták a Győr mellett eltűnt kislányt, kiderült miért kóborolt el

A Pérről eltűnt kislány egészséges, de a körülményekre tekintettel kórházba szállították.

2022. november 14., 12:29

Szerző:

A police.hu hétfőn jelenti, hogy megtalálták azt a 2022. november 13-án, 16 óra körül eltűnt kislány felkutatása sikeresen záródott hétfőn, a délelőtti órákban. A nagy erőkkel végrehajtott keresési művelet eredményeként a gyermekre a Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá a keresők.

A Blikk szerint a kislány tegnap délután a kutyájával ment ki játszani, majd az állatot követte egy darabig, de a nagy ködben eltévedt. Összesen 10 kilométert gyalogolt, éjjel pedig az erdőben aludt, mivel nem talált haza. A testhőmérséklete alig 36 fok, amikor ma délelőtt megtalálták. Egészséges, ám a körülményekre tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. 

A rendőrség köszönetét fejezte ki a keresésben résztvevők kitartó és eredményes munkájáért.

(Kiemelt képünk: Megkerült Zora, a 2022. november 13-án 16 óra körül egy Péri tanyáról eltűnt kislány. Fotó: police.hu)

Fennállása huszadik évfordulójához érkezett az MVM Partner Zrt., Magyarország legnagyobb villamosenergia-nagykereskedője. Az elmúlt két évtizedben a társaság nagy utat bejárva és jelentős mérföldköveket elérve számos módon járult hozzá a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságához és a rezsicsökkentés biztosításához.