Meghalt egy ember háztűzben Tiszafüreden

Háztűzben meghalt egy ember szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszafüredhez tartozó Kócsújfalun – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2022. december 10., 20:37

Szerző:

A tájékoztatás szerint egy hatvan négyzetméteres családi ház egyik szobája gyulladt ki szombat délután Kócsújfalun, a Dr. Garaczi András utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lakóház egyik kilenc négyzetméteres, teljes terjedelmében égő szobájában a lángokat hamar eloltották.

Az épületben egy ember tartózkodott a tűz idején, azonban a gyors beavatkozás ellenére az életét már nem lehetett megmenteni – közölték.

Nem zárható ki, hogy a tüzet egy fűtőeszköz okozta, de a pontos kiváltó okot a tűzvizsgálat fogja tisztázni – írták a közleményben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.