Meghalt egy ember háztűzben Tiszafüreden

Háztűzben meghalt egy ember szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszafüredhez tartozó Kócsújfalun – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

2022. december 10., 20:37

Szerző:

A tájékoztatás szerint egy hatvan négyzetméteres családi ház egyik szobája gyulladt ki szombat délután Kócsújfalun, a Dr. Garaczi András utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a lakóház egyik kilenc négyzetméteres, teljes terjedelmében égő szobájában a lángokat hamar eloltották.

Az épületben egy ember tartózkodott a tűz idején, azonban a gyors beavatkozás ellenére az életét már nem lehetett megmenteni – közölték.

Nem zárható ki, hogy a tüzet egy fűtőeszköz okozta, de a pontos kiváltó okot a tűzvizsgálat fogja tisztázni – írták a közleményben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: 168.hu | Merész Márton)

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

2023. február 3., 15:44

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.