Máris állást talált Gajdics Ottó, a Magyar Idők után a Szabad Földnél kamatoztathatja tehetségét

2019. február 5., 17:46

Szerző:

Bár a balliberális huhogók egy rövidke időre azt hihették, leáldozott a kormánypárti média Bayer Zsolt osztályú állócsillagának karrierje azzal, hogy nem vezetheti többé főszerkesztőként a Magyar Időkből Magyar Nemzetté átkeresztelt propagandalapot, csalódniuk kellett. Ugyan az sem volt lehetetlen forgatókönyv, hogy Gajdics Ottó háta mögött döntöttek a sorsáról (tavaly nyáron még cáfolta, hogy a Magyar Időknek befellegzett), az Azonnali szerint azonban minden le volt játszva előre.

Gajdics Ottó azt a Szabad Földet vezetheti majd főszerkesztőként, amelyet az MSZP-s Puch László tavaly adott el Mészáros Lőrincnek, ahonnan a nagyvonalú felajánlás révén a Fidesz médiabirodalmának, vagyis a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak (KESMA) a tulajdonába került. A főleg vidéki olvasók által kedvelt, stabil, jelenleg mintegy 60 ezres példányszámú hetilap így nemsokára betagozódik a kormánypárti propagandakiadványok közé.

Gajdics egyébként már dolgozott a Szabad Földnél lapszerkesztőként. A lap vezetése mellett várhatóan megtartja főszerkesztői posztját a Karc FM-nél is, ami szintén a KESMA tulajdonába került.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.