Már kora reggel lezárások bénítják a közlekedést

Baleset és útépítés is nehezíti a forgalmat. 

2022. július 13., 06:43

Szerző:

Garanciális javítási munkát végeznek az M0-s autóút, M1-es autópálya felé tartó oldalán a Soroksári Duna-hídon. A 23-as és 22-es km között a külső sávot lezárták. A munkaterület mögött torlódik a forgalom – írja az Útinform.

Baleset történt a 61-es főút kaposvári elkerülő szakaszán. A 119-es km-nél félpályán halad a forgalom. 

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán a Fő út és az Ady Endre út csatlakozásánál körforgalmú csomópontot építenek. A 129-es km-nél félpályás lezárás mellett dolgoznak. Nappal jelzőőr, éjszaka és hétvégén jelzőlámpa irányít, itt szinte egész napos a torlódás.

A 44-es főutat Kecskemétnél a „Repülős” körforgalom és a szentkirályi elágazás közötti, közel 3 km-es szakaszon felújítják. A munkálatokat 500 méteres szakaszokban végzik, félpályás lezárás mellett. Napközben torlódásra lehet számítani!

(Kiemelt képünk illusztráció. Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.