Felpofozta a Getty fotósát egy biztonsági cég alkalmazottja a Hungaroringen

Felpofozta egy biztonsági cég alkalmazottja a Getty sportfotósát a Hungaroringen, akinek egy seb is keletkezett a szája felett.

2022. július 30., 15:20

Szerző:

Az esetről Mark Thompson két fotót is közzétett Twitteren. Az első képen az látszik, hogy vitatkozik egy Valton Security-s férfival, aki nem a Hungaroring alkalmazottja – írta a Vezess.hu.

Thompson a képhez azt írta, hogy „Az F1-es pályabiztonság barátságos arca Magyarország stílusban!”

Majd az első poszt után nem sokkal egy második fotót is megosztott, ami már a pofon után történt.

Az nem derült ki, hogy mi volt a konfliktus előzménye. A portál megjegyzi, hogy az eset miatt a Nemzetközi Automobil Szövetségnél feljelenthetik a Hungaroringet.

(Kiemelt képünk illusztráció. Biztonsági autó (Aston Martin DBX, safety car) a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

A háború és a brüsszeli szankciók okozta energiaválság miatt a kormány kiviteli tilalmat rendel el az energiahordozókra, így a tűzifára is. Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja, szükség esetén korlátozni is tudja és elővásárlási jogával is élhet, közölte Nagy István agrárminiszter a Magyar Közlönyben megjelent rendelettel összefüggésben.

Új villamosjáratot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton, a 2B jelzésű villamos Pesterzsébet és a Jászai Mari tér között jár majd. A pesti fonódó villamosfejlesztés részeként induló járat átszállás nélkül tesz elérhetővé három metrójáratot a XX. kerületi lakosoknak.