Felpofozta a Getty fotósát egy biztonsági cég alkalmazottja a Hungaroringen

Felpofozta egy biztonsági cég alkalmazottja a Getty sportfotósát a Hungaroringen, akinek egy seb is keletkezett a szája felett.

2022. július 30., 15:20

Szerző:

Az esetről Mark Thompson két fotót is közzétett Twitteren. Az első képen az látszik, hogy vitatkozik egy Valton Security-s férfival, aki nem a Hungaroring alkalmazottja – írta a Vezess.hu.

Thompson a képhez azt írta, hogy „Az F1-es pályabiztonság barátságos arca Magyarország stílusban!”

Majd az első poszt után nem sokkal egy második fotót is megosztott, ami már a pofon után történt.

Az nem derült ki, hogy mi volt a konfliktus előzménye. A portál megjegyzi, hogy az eset miatt a Nemzetközi Automobil Szövetségnél feljelenthetik a Hungaroringet.

(Kiemelt képünk illusztráció. Biztonsági autó (Aston Martin DBX, safety car) a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.