Machetével sebesített meg egy fiatal férfit egy feldühödött apa Nyíregyházán

2019. augusztus 29., 08:00

Szerző:

Machetével támadt rá egy 19 éves fiatalra egy férfi Nyíregyházán - írja a Blikk. A lap egy rövid videót is közölt a támadás utáni pillanatokról.

A támadó állítólag azért ment neki az áldozatnak, mert a fiatal bántotta a gyerekét. A Blikk által közölt felvételen látszik, hogy a szórakozó fiatalok között pánikszerű hangulat alakult ki a sérülés láttán. A videón egy csuklótájon erősen vérző férfi látható, miközben mentőért kiáltanak körülötte. Valaki közben azt ordítja, hogy "Megöllek, te g..ci!"

A Blikk szerint a támadó és az áldozat között jó ideje kibékíthetetlen ellentét volt, de az előzményekkel a közeli ismerősök sincsenek teljesen tisztában. A megsebesített fiatal egyik ismerőse szerint az áldozat és barátai helybenhagyták a késelő fiát, az apa pedig bedühödött és machetével próbált meg elégtételt venni.

A Blikk úgy értesült, a penge a megkéselt fiatal csuklójánál lévő verőeret is megsebezte, ez okozta a hirtelen, nagy mennyiségű vérveszteséget. A sebesültet a mentők kórházba vitték, a rendőrség közlése szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A feltételezett tettest fél órán belül elfogták, garázdaság elkövetésének gyanújával előállították. A Blikk úgy tudja, a kihallgatás után kiengedték, egyelőre szabadlábon védekezhet. A megtámadott fiatal egyik ismerőse szerint lesz még folytatása az ügynek, mert az áldozat családja nem fogja ennyiben hagyni a támadást.