Összetört egy álom, a buszon kilopták a pestszentlőrinci férfi zsebéből az 50 milliós lottószelvényt

2019. július 1., 13:59

Szerző:

A Ripost információi szerint a 60 év körüli pestszentlőrinci férfi a múlt héten besétált egy helyi lottózóba, ahol szokásához híven EuroJackpotot töltött ki, majd hazatért az igazoló szelvénnyel.  Amikor a sorsolás után ellenőrizte a számokat,  a boldogságtól sokkolva látta, hogy gazdag ember lett:

több mint 50 millió forintot nyert.

A férfit azonban pár nappal később újabb sokk érte: felszállt egy belvárosi buszra, ahol ellopták a pénztárcáját, amelyben ott lapult a nyertes lottószelvény is. Miután észrevette, hogy megfújták a pénztárcáját, azonnal feljelentést tett.

Mint kiderült, valaki már ellenőriztette a szelvényt, vagyis ez a valaki (vélhetően a tolvaj), tudja, hogy micsoda kincs van a birtokában.

A nyeremény azé, aki bemutatja a szelvényt. Kérdés persze, hogy a tolvaj megpróbálkozik-e a beváltásával.

18:28

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

16:47

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.