„Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: Ruszkik haza!” – írta Deutsch 2014-ben

Az EP-képviselő 2014-ben, a Krím megszállásának idején posztolta Twittere, hogy „Lassan mondom, hogy Putyin is megértse: Ruszkik haza!”. A több mint nyolc éves posztot Márki-Zay Péter hozta ismét elő.

2022. november 6., 18:25

Szerző:

„Aged like milk... vagy ez akkor még egy másik Putyin volt?” – írta Márki-Zay Péter Twitteren, újra felhozva Deutsch Tamás 2014 márciusi posztját, amiben azt írta, hogy „ruszkik haza”.

Az EP-képviselő nyolv évvel ezelőtt a posztját a Krím megszállásának idején írta. 

(Kiemelt kép: Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).