Kubatov Gábor: Magyarázkodik a kisköcsög

2018. március 23., 21:56

Szerző:

– A Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést – kajánkodik a Facebookon Bencsik János, a Jobbik kispesti-pesterzsébeti országgyűlési képviselőjelöltje azon, hogy valamiféle technikai malőr jóvoltából nem a levél címzettje, Földesi Gyula, a választókörzet fideszes képviselőjelöltje, hanem a Kubatov válaszolt az egyik e-mailjére.

 

Bencsik az elmondása szerint eredetileg azért írt Földesinek, hogy közös programbemutató vitát tartsanak a két városrészt magában foglaló budapesti 16. számú választókörzetben. Ezt Földesi elutasította, „habonyi propagandát” zúdítva a jobbikos riválisára, aki válaszolt neki, ezután viszont Földesié helyett Kubatov levele fogadta másnap az email-fiókjában.  

– Magyarázkodik a kisköcsög

– hangzott a Fidesz pártigazgatójának a nem túl magasröptű válasza. Más választ Bencsik azóta sem kapott a levelére. – Vajon a választókerületi ellenfelemnek írt levélre miért az országos pártigazgató válaszol, és főleg miért ilyen stílusban? Földesi Gyula nem tudott egyedül megfogalmazni egy épkézláb választ?

Olyan erős lenne a fideszes kontroll, hogy a politikusaik nem hogy vitára nem állhatnak ki, de még e-mailt sem írhatnak önállóan, saját kútfőből? Vagy ez lesz a szellemi nívó a simicskázás és sorosozás után: köcsögözés?

– firtatja ennek kapcsán a jobbikos politikus.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.