Közlekedési vita támadt Kecskemét belvárosában, egy férfi baltával akarta rendezni

2021. január 14., 10:49

Szerző:

Kecskeméten, a Széchenyi téren 2021. január 13-án 11 óra körül egy közlekedési konfliktust követően egy 44 éves sofőr az előtte álló Opel személyautót vezető 22 éves férfit több alkalommal arcon ütötte, írja a police.hu.

Ezzel egyidőben utasa - egy 45 éves kecskeméti asszony - az Opel személygépkocsiban utazó 27 éves kecskeméti nővel dulakodott. Ezt észlelve az idősebb férfi egy baltát vett elő, amivel fenyegetőzött, majd a fiatal nő irányába ütött. A bántalmazás következtében a sértettek könnyű sérüléseket szenvedtek.

A 44 éves férfit és 45 éves nőt elfogták a kiérkező rendőrök. A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.