Koronavírusos lett Márki-Zay Péter

Közösségi oldalán jelentette be. 

2022. január 19., 11:15

Szerző:

Elkapta a koronavírust Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. 
 
 
„Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Hogy nem lesznek váratlan nehézségek és kiszámíthatatlan problémák. Ma reggel kiderült, hogy elkaptam a koronavírust. Tegnap este az ATV székházában, a stúdióba lépés előtt testhőmérsékletet mértek, akkor még minden rendben volt. Hajnalban éreztem, hogy kicsit kapar a torkom, ezért elvégeztem egy tesztet. Pozitív lett”

– olvasható a politikus közösségi oldalán. Márki-Zay azt is írja, hogy jelenleg enyhe, megfázásos tünetei vannak. Ezidáig három oltást is felvett. 

„Minden külső programot lemondtam, karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát, dolgozom a kormányváltáson. Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást. Mindenkit arra kérek, hogy vigyázzunk egymásra! Távolságtartással, maszkviseléssel, gyakori kézmosással!”

– tette hozzá bejegyzésében az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. 

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter érkezik az Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott közös ellenzéki megemlékezésre, az Andrássy út–Dózsa György út sarkán. Budapest, 2021. október 23. Fotó: Adrián Zoltán/168.hu)