Politikai zsenialitás: krumpli helyett védőmaszkkal kampányol a kegyeletsértése miatt lemondott, de újrainduló ex-fideszes

2020. március 14., 11:43

Szerző:

Igazán nem lehet mondani, hogy a kegyeltsértő tette miatt lemondott exfideszes, de az április 5-ei salgótarjáni időközi önkormányzati választáson már függetlenként induló Turcsány László nem tesz meg mindent a kampányban, hogy újra megválasszák - írta az Azonnali.

A volt fideszes helyi frakcióvezető szépen fel is ült a koronavonatra: (por)maszk osztogatásába kezdett, időseknek pedig még házhoz is szállítja, derül ki Turcsány Facebook-oldaláról, ahol ez a kép fogad minket:

 

Az egyébként a koronavírus ellen tényleges védelmet nem igazán jelentő ingyen maszkra, van egy rossz hírünk: nem túl meglepő módon Turcsány kizárólag annak a salgótarjáni 3. számú választókerület lakóinak (lakcímkártya felmutatása szükséges!) ad a maszkból. 

Ami a maszkokat, pláne az olcsó maszkokat illeti: azok elsősorban nem a viselőit védik a fertőzésektől, hanem mindenki mást a viselőtől.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.