Öt rendőr hajkurászta Pécsen az Olaszországból érkezett férfit, aki megszökött kórházból, aztán részegen visszament

2020. március 16., 13:47

Szerző:

Egy olvasója értesítette a bama.hu-t, hogy vasárnap egy férfit nagy erőkkel kerestek Pécsett, miután Olaszországból megérkezvén a pécsi infektológiára került, de onnan

megszökött.

A férfit öt rendőr kereste a városban vasárnap. A rendőrség hétfőn reggel közölte a portállal, hogy már nem keresi az infektológiai osztályról engedély nélkül távozó férfit, az illető ugyanis – távozását követően pár órával –

oda ittas állapotban visszatért.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.