Kocsis Máté pontosan tudja, hogy a rabszolgatörvény elleni tiltakozás egy globális összeesküvés része

2019. január 6., 11:36

Szerző:

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – rántotta le a leplet a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában az MTI tudósítása szerint.

Kocsis Máté tudja, hogy a szombati tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része és persze az a cél, hogy a bevándorlásellenes erőket gyengítse.

A tüntetésen azok a pártok vettek részt, amelyek támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, látszik tehát, hogy „Soros György hadrendbe állította magyarországi embereit" – jelentette ki.

Azt is mondta, hogy Európa számos olyan országában zajlanak kormányellenes tüntetések, amelyeknek kormányai bevándorlásellenesek. Kocsis nem mondta ki, de egyértelmű, hogy globális összeesküvésről van szó, ami mögött egyetlen ember áll. 

16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.