Kocsis Máté: ne tartson Fekete-Győr gyerekének érzékenyítést egy 50-60 éves férfi miniszoknyában

Sajátos stílusban gratulált Kocsis Máté Fekete-Győr Andrásnak a gyerekéhez.

2021. augusztus 20., 11:45

Szerző:

Újabb alkalmat talált a szexuális propaganda emlegetésére Kocsi Máté, aki arra regált, hogy Fekete-Győr András a Facebookon megírta: apa lesz. A Fidesz frakcióvezetője megragadta az alkalmat, és posztjában átadta szülői intelmeit a Momentum elnökének. Kocsis Máté kifejtette, kétgyermekes apaként elmondta, majd Fekete-Győr András is rájön, miért vannak a szülőknek előjogaik gyermekeik nevelését illetően.

„Vélhetően még később az sem lesz ellenére, hogy az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben, ahogy az tőlünk nyugatabbra már szokás. Halkan jegyzem meg, ezekről szól a gyermekvédelmi törvényünk, függetlenül attól, hogy mit hazudik róla a liberális sajtó" – írta a fideszes politikus, aki azt is kérte, osszák meg a bejegyzését. Kocsis Máté posztját Király Nóra volt újbudai polgármester, a Fiatal Családosok Egyesülete elnöke így kommentelte: "Ő is igényelheti ezután a sok-sok családtámogatást, amit az elmúlt 12 évben a gonosz Fidesz kormány bevezetett. :grinning:"

 

(Kiemelt kép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án. Balról Halász János, jobbról Selmeczi Gabriella, a Fidesz frakcióvezető-helyettesei. MTI/Kovács Tamás)